amit az ajándékokról tudnod kell

Mindenképpen tudnod kell, ha az Élményboxon vásárolsz:

Élményajándékok nőknek

A legtöbb nő szereti, ha minőségi időt tölthet azzal, akit szeret. A legtöbb nő imádja az érzékiséget és a romantikát. Néhányan azt szeretik, ha lenyűgözzük őket.

Ezekhez a tulajdonságokhoz tökéletes választás egy élmény ajándék. Engedd meg, hogy mutassunk pár ötletet az ajándékozáshoz!

1. ötlet: Romantikus sétarepülés

Sétarepülések lenyűgöző látványt nyújtanak minden korosztály számára. Ha pedig romantikus sétarepülésekről van szó, akkor azzal egy nőnél nem lehet mellé lőni!

2. ötlet: Quad Randi és Légi Randi

Vidd el egy minőségi időtöltésre, egy különleges randira!

Quad Randi: Vásárlóink kifejezetten szeretik a Quad túráinkat, mert mindig olyan utakra visszük őket, amikre vágynak. Nem lesz máshogy itt sem. Ha az ajándékozott nő Mögötted szeretne ülni a Quadon és romantikus és lassú túrára vágyik, akkor olyan lesz! Tekintsd meg Quad Randinkat, amit pároknak hoztunk létre!

Légi Randi: Ha már eleget jártatok moziba és étterembe, akkor épp itt az ideje valami különlegesebbet kipróbálni. A LÉGI Randi programunk egy igazán lélegzetelállító páros program, amivel abszolút egyedi randi-élményben lesz részetek.

3. ötlet: Egész családos / barátos programok

Az itt található élmények mindegyikére az egész családot vagy a baráti társaságot is lehet aktivizálni. Quad túrák, vizes és terepélmények:

4. ötlet: Biztosra akarsz menni? Adj élménycsomagot!

Az élménycsomagokban különböző nagyszerű élmények találhatók és az ajándékozott a kuponját bármelyikre beválthatja!

Élménycsomagok

Élménycsomag – Platina

134 900 Ft

Élménycsomagok

Élménycsomag – Gold

98 900 Ft

Élménycsomagok

Élménycsomag – Silver

50 900 Ft

Élménycsomagok

Élménycsomag – Bronze

34 900 Ft

+1 tipp!

Szereti a meglepetéseket? Lepd meg az Élménybox kirobbanó dobozával!

Ha ezt a borítékot kinyitja, akkor valódi meglepetésben lesz része: a borítékból kiugrik az általad vásárolt élmény!

Mit adunk az ajándékokhoz?

Ajándékutalvány

Teljesen ingyen adunk egy egyedi elektronikus ajándékutalványt, ami praktikus és egyben kreatív! Úgy gondoljuk, hogy biztosan elnyeri tetszését minden nőnek!

élménybox utalvány

Voucher

Ha megrendelted a nő számára legjobb ajándékot, akkor mi küldünk hozzá az ajándékutalványon kívül egy vouchert, ami tartalmaz minden információt ahhoz, hogy időpontot tudjon foglalni az élményre!

élménybox voucher