amit az ajándékokról tudnod kell

Mindenképpen tudnod kell, ha az Élményboxon vásárolsz:

Élményajándékok gyerekeknek

Tudjuk, hogy milyen nehéz gyerekeknek ajándékozni úgy, hogy örüljenek annak, amit kapnak. Felejtsd el a legújabb gyerekjátékot!

Összegyűjtöttünk pár ajándék ötletet, ami mind egytől egyig gyermekbarát és rengeteg örömöt és izgalmat adhat a kiszemelt gyereknek. Ezeknél az élményeknél a legfontosabb szempont a biztonság és a maximális jókedv!

1. ötlet: Lovaglás

A lovak köztudottan terápiás hatással vannak kicsikre, nagyokra egyaránt. Azok a gyerekek, akik tudnak lovagolni és rendszeresen járnak, sokkal kiegyensúlyozottabbak lelkileg. Magabiztosságot, bátorságot, felelősségtudatot  szereznek. A lovaglás által megismerkedik egy rendkívül szerethető állattal, valamint egy rendkívül egészséges sporttal, ami fizikai, lelki és mentális szinten egyaránt fejleszti a gyereket, így kitűnő ajándék egy gyermek számára. 
 

Tehát ezt a programunkat már igen fiatal gyerekeknek is nyugodt szívvel ajánljuk. Az a tapasztalatunk, hogy a lovak és a gyerekek kifejezetetten jól kijönnek egymással. 

lovaglás élmény

2. ötlet: Drift kocsi vezetés nagyobb gyerekeknek

Ezt a programot nagyobb gyerekeknek ajánljuk és akkor, ha szereti az autókat vagy szeretne megtanulni vezetni. A drift kocsi vezetése alkalmával megtanulja hogyan kell vezetni egy autót, emellett vezetés technika oktatónk kifejezetten a gyerek képességeihez mérten ad feladatokat.

Drift élmények

Drift Taxi

Drift élmények

40 perces drift vezetés

Tovább a gyerek drift vezetésre
drift gyerekeknek
drift oktatás gyerekeknek

3. ötlet: Gyerek harckocsi vezetés

Azok a kisfiúk, akik katonákkal és mindeféle járművel játszanak a gyerekszobájukban, felejthetetlen élményben részesülnek, amikor ajándékba kapnak egy valódi harckocsi vezetést. De természetesen olyan kislányokat is szeretettel várunk, akik szeretik a fiús játékokat. 
 
Kifejezetten a gyereknek lett vásárolva ez a harkocsi, mivel nagyon könnyű a kormányzása, ellentétben a piacon található harkocsikkal és tankokkal, amelyhez megfelelő fizikum szükséges. Akár születésnapi party is szervezhető ezzel az élménnyel! Ezt az élményt soha nem fogja elfelejteni a gyermeke, így garantált sikert érhet el Nála!

A programon kívül lehetőség nyílik megismerkedni a katonai járművekkel a helyszínen!

mini tank

+ 1 tipp! Lepd meg az ajándékozott gyereket

Az ÉLMÉNYBOX.hu-n olyan nagyszerű ajándékozási extrákkal találkozhatsz, mint a kirobbanó doboz vagy a kifejezetten gyerekekre célzott Élőszereplős ajándékozás. Ha fel szeretnéd turbózni gyereked születésnapját, névnapját vagy bármilyen különleges eseményt, akkor ne felejtsd el megrendelni valamelyik extránkat!

Élőszereplős ajándékozás

A megrendelt élmény mellé választhatod, hogy milyen szereplő adja át az ajándékot a kiszemelt gyereknek.

További információ

Kirobbanó élménybox

A megrendelt élmény mellé választhatsz élményboxot, ami biztosan nagy meglepetés lesz a gyerek számára

További információ