Drift élmények

15 perces drift vezetés

21 900 Ft

Drift élmények

20 perces drift vezetés

29 900 Ft
42 900 Ft

Drift élmények

3 órás drift vezetés

69 900 Ft

Drift élmények

40 perces drift vezetés

44 900 Ft
Kedvezmény!

Drift élmények

Drift Taxi

11 900 Ft 8 900 Ft

Drift élmények

Egész napos drift oktatás

99 900 Ft

A drift élményekről...

Kell jogosítvány?

Nem szükséges jogosítvány a drift oktatásokhoz.

Ki tartja az oktatásokat?

Az oktatások és drift vezetések egy professzionális drift versenyző és vezetéstechnikai tréner, Cselőtei Csaba segítségével zajlik.

Van korhatár?

A drift vezetéseket gyerekeknek is bátran ajánljuk. Rendelkezünk gyerek drift autókkal is, illetve gyerek nyári táborokat is rendezünk minden évben.

A korhatár: 9+ év

Ajándékba szeretném adni!

Tökéletes választás a legtöbb férfinak! Érdekesség, hogy nőknek is szokták ajándékba adni a 40 perces drift oktatásunkat vagy a Drift Taxi élményünket.

A megrendeléshez kapni fogsz egy vouchert, amin nem szerepel ár. Ezen a voucheren az ajándékozott minden információt megtalál ahhoz, hogy időpontot tudjon foglalni és élvezni tudja ajándékát.

Emellett minden megrendeléshez adunk egy grafikus által igényesen megszerkesztett ajándékutalványt, amit oda tudsz neki adni a voucherrel együtt. 


Ha érdekel hogyan néz ki a voucher és az ajándékutalvány, akkor látogass el a Voucher és ajándékutalvány kinézete menüpontra.

Ingyen szeretném kipróbálni. Hogyan tudod beváltani a pontjaim erre?

Először is jelentkezz be a felhasználó fiókodba a jobb felső sarokban található Bejelentkezés menüponttal!

Ha bejelentkeztél, akkor kattints az Élménypontjaim menüpontra. Itt látod, hogy mennyi élményponttal rendelkezel és azt is, hogy mire tudod beváltani a pontjaidat.

Ha elakadtál, akkor látogass el a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkra, ahol lépésről lépésre bemutatjuk a pontbeváltás folyamatát.

Ugye nem csak az első gumi égetésig tart az élmény?

Természetesen nem! Bármennyi gumit elégethetsz.

Ha drift oktatásra szeretnél menni, akkor azt javasoljuk, hogy nézd meg vagy kérdezz rá erre.

Oktatónkról

Cselőtei Csaba, vezetéstechnikai tréner és professionális drift versenyző a hivatalos oktatónk a programokhoz. Oktatónkat a drift oktatásokhoz és élményekhez a Driftoktatás.hu csapata biztosítja.