Lamborghini Huracan élményvezetés

64 900 Ft194 900 Ft

Az élménnyel elérhető:
649 élménypont – 1949 élménypont in Gyűjts élménypontokat – hűségprogram

Ha két jellemzővel kellene jellemezni ezt gépszörnyet, akkor ezek lennének: brutális, nyers erő! Amint beindítja valaki ezt az autót, azonnal elönti az adrenalin az egész testét és remegő lábakkal próbálja meg a pedálokat kezelni. A remegés viszont néhány perc után elmúlik és áthatja a magazbiztosság érzése, hiszen több, mint 600 lőerőt uralni, elismerésre méltó teljesítmény! Felejthetetlen és fantasztikus élmény férfiaknak és a nőknek egyaránt.

Hogyan zajlik a próbavezetés?
A tesztvezetések minden esetben Budapesten, a Aquaworld Resort Budapest Hotel bejáratától indítjuk. Első körben az autóval történő ismerkedés zajlik, majd az instruktor minden fontos és hasznos információt elmond, hogy az autózás felejthetetlen élmény lehessen.

Útvonal:
A hotel bejáratától kiindulva 2 körforgalmon keresztül haladnak, majd jobbra fordulnak, ahol egy rövid útszakaszon haladva ismerkedik az ajándékozott az autó gyakorlati tulajdonságaival. Ezt követően érik el pár száz méter után az első 2×2 sávos utat, mely már lehetővé teszi a felejthetetlen gyorsítás és lassítás élményét. Majd a Váci út és Budapest végét jelző táblánál hajtunk fel az M0-s gyorsforgalmira, melyen a választott csomagnak megfelelő hosszúságú szakaszok megtétele után a káposztásmegyeri lejárónál egy nagy ívű kanyarban, majd egy körforgalmon és egy aluljárón (akusztikus élmény ajándék) keresztül történő áthaladást követően megérkeznek a szálloda bejáratához.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: