Tank vezetés + Lövészet csomag Tapolcán

94 900 Ft

Az élménnyel elérhető:
949 élménypont in Gyűjts élménypontokat – hűségprogram
Mit takar ez az 1-1,5 órás program?
Miután megérkeztetek a helyszínre, találkoztok az oktatóval, aki egyben a túravezetőtök is lesz, hiszen nem csupán vezetni fog az ajándékozott, hanem egy 17 darabból álló járműparkot is meg lehet nézni, aminek részei harckocsik, tankok, páncélozott szállítójárművek és még néhány kuriózum. Megalapozza a hangulatot a tankvezetés előtt!
Az ajándékozott választhat, hogy az alábbi tankok közül melyiket szeretné vezetni 15 perc erejéig: T-59 harckocsi vagy Tigris replika vagy VT-55. (a tankokon max 5-6 fő utazhat)
Miután kiválasztotta elindul a vezetés, amely garantáltan egyedi élményt fog nyújtani, hiszen tankot vezetni elképzelhetetlen élmény.
MEGJEGYZÉS: A VT-55-ön és az MT-LBu-n akár 8-10 fő is utazhat.
A vezetés után pedig indul a lövészet, ami 80db lövést tartalmaz az alábbi fegyverek között szétosztva: PPS41, MP38, VZ61, STEN MK2
A fegyverek eredeti éles, katonai fegyverekből lettek olyan módon átalakítva, hogy azokba csak a hozzá rendszeresített úgynevezett katonai vaklőszert lehessen betölteni. Ezáltal fény, hang de akár “a hátrarúgás” tekintetében, szinte az éles lőfegyverek élményét nyújtja. Minden fegyver alkalmas sorozatlövésre is.

Elérhető

  • Az extrák ára: 0 Ft
  • Teljes összeg: 0 Ft
Tank usp
Preview
Close