Osztály/Terep/Western lovaglás

4 500 Ft6 000 Ft

Az élménnyel elérhető:
45 élménypont – 60 élménypont in Gyűjts élménypontokat – hűségprogram
Ebben a csomagban az ajándékozott választhat, hogy melyiket szeretné kipróbálni azzal a kikötéssel, hogy ha az oktató azt látja, hogy nincs meg a magabiztos tudás és mégis tereplovaglást választaná, akkor fenntartja a jogot arra, hogy osztály lovaglást végezzenek. Ez az ajándékozott biztonságát szolgálja.
Ezt a csomagot azoknak ajánjuk, akik már ültek lovon és elsajátították az alapvető készségeket, ami a biztonságos lovagláshoz szükségesek.
Az osztálylovaglás:
Ebben az esetben egy zárt karámban történik a lovaglás, akár több lovas részvételével. Középen áll az oktató és onnan adja az instrukciókat. Itt már a tereplovaglásra felkészítő feladatokat is megtanulnak a lovasok az órák számának függvényében.
Tereplovaglás:
Talán ez a legfantasztikusabb érzés, amit egy lóval közösen át tudsz élni. Ez nem csak számodra, hanem a lovad számára is legboldogabb, legizgalmasabb lovaglási forma. Ez a szabadságnak egy olyan szintje, amit mindenkinek ki kellene próbálnia és rendszeresen igénybe venni. Kint a szabadban egy lóval, felejthetetlen élmény!
Western lovaglás:
Western nyeregben történik az oktatás és western stílust tanít a lovasoktató. Mindenkinek ajánljuk akik szeretnének egy kis extra élményt kapni a lovaglástól. A western lovaglás történhet osztály és tereplovaglás formában is, tudásszinttől függően. Igény esetén van beöltözési lehetős is!
Kiürítés
  • Az extrák ára: 0 Ft
  • Teljes összeg: 0 Ft
Lovaglás usp
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,
Preview
Close